تاریخ امروز :10 فروردین 1403
اهمال کاری

دلایل اهمال کاری

به تعویق انداختن کار چیست و چه کاری می توانید در کسب و کار خود و یا شغل افراد شاغل بدون هیچ مهلتی انجام دهید؟ کارشناسان حوزه با شناسایی علل و موادی که علیه یکدیگر کار می کنند  از عدم تمرکز و  استرس بیش از حد، کار بیش از حد، تقاضای مشتری، محدودیت های قدرت گرفته تا عدم تدبیر – راه های موثری برای حل و فصل مستقیم مسائل ارائه کرده اند.

آگاهی عمومی نسبت به اهمال کاری در حال افزایش است. ایده اکثر مردم این است که بدانند در بسیاری از موارد می توان بر تعلل غلبه کرد. اما خیلی ها هستند که به آن توجهی نمی کنند.هرکسی که از اثرات منفی اهمال کاری بی خبر باشد، نمی تواند با موفقیت با آنها مقابله کند.با توجه به دلایل بالا، احتمالاً می توانیم توافق کنیم که قطعاً چیزی جذاب در به تعویق انداختن کار وجود دارد. ما در این مقاله از سایت علیرضا نیک نام قصد داریم که به دلایل به وجود آمدن اهمال کاری بپردازیم و روش های ترک آن را نیز بیان کنیم و بررسی کنیم که این عامل چه مشکلاتی را باعث میشود.

دلایل اهمال کاری

شما باید قبل از انجام وظایف خاص برنامه‌ریزی شده، گام‌های فعالی بردارید تا اهمال کاری خود را به طور کامل رفع کنید که ما ، اگر دیروز کار روی آنها را شروع نکردیدهنوز هم می‌توانیم امروز انجام دهیم. بنابراین مهم‌تر از همه، اجازه ندهید چیزی اهداف روزانه‌تان را خیلی زود به تاخیر بیندازند. ما زمان زیادی را صرف انتظار برای چیزی می‌کنیم و متوجه نمی‌شویم که ارتقاء یا سایر پیشرفت‌های شغلی خود را به تأخیر می‌اندازیم. با اشاره به آدرین بومونت: “آیا مردم یک قرعه کشی را انتخاب می کنند، صرفاً به این امید که ممکن است برنده شوند و قبلاً نباختند، نه جایزه ای که دقیقاً به انتخاب خود انتخاب می کنند و در نتیجه باید ببازند؟” به تعویق انداختن کار نیز ضررهای مالی زیادی به همراه دارد زیرا ما پروژه هایی را بدون در نظر گرفتن اثرات منفی آنها برنامه ریزی کرده ایم.

به تعویق انداختن کار به تعویق انداختن یا به تعویق انداختن کارها، فعالیت ها یا تصمیمات است. این یک پدیده رایج است که افراد را در هر سن، پیشینه و حرفه ای تحت تاثیر قرار می دهد. علیرغم تأثیر منفی آن بر بهره وری، بسیاری از مردم خود را با به تعویق انداختن کار دست و پنجه نرم می کنند. در این مقاله به بررسی برخی از رایج ترین دلایل اهمال کاری می پردازیم.

کمال گرایی چیست و چگونه می‌توانیم بر آن غلبه کنیم؟ بیشتر بخوانید: کمال گرایی چیست و چگونه می‌توانیم بر آن غلبه کنیم؟

کمبود انگیزه

یکی از رایج ترین دلایلی که افراد به تعویق می اندازند، نداشتن انگیزه است. وقتی انگیزه نداریم، شروع به کار یا فعالیت برایمان سخت است. این می تواند به دلیل عوامل مختلفی باشد، مانند احساس غرق شدن، داشتن عزت نفس پایین، یا چالش برانگیز یا جالب نبودن کار. بدون انگیزه، ممکن است وظایف را به تعویق بیندازیم، آنها را روی هم بگذاریم و باعث شود حتی بیشتر احساس استرس و غرق شدن کنیم.

دلایل اهمال کاری
ترس از شکست

یکی دیگر از دلایل متداول به تعویق انداختن کار، ترس از شکست است. هنگامی که از شکست می ترسیم، ممکن است از انجام کاری یا انجام کاری اجتناب کنیم زیرا نمی خواهیم با احتمال شکست مواجه شویم. این می تواند به تعویق بینجامد، زیرا ممکن است اقدام را تا آخرین لحظه به تعویق بیندازیم یا اصلاً انجام ندهیم.

در چنین مواردی، می تواند مفید باشد که ذهنیت خود را مجدداً تنظیم کنیم و به جای نتیجه، روی تجربه یادگیری که با شکست همراه است تمرکز کنیم.

کمال گرایی

کمال گرایی یکی دیگر از دلایل رایج اهمال کاری است. وقتی ما کمال گرا هستیم، ممکن است استانداردهای بالایی برای خود تعیین کنیم و اگر باور نداشته باشیم که می توانیم آن را به خوبی انجام دهیم، شروع یا تکمیل یک کار را دشوار می کند. این می تواند به تعویق بینجامد، زیرا ممکن است شروع یک کار را تا زمانی که احساس کنیم برنامه یا استراتژی عالی را در اختیار داریم به تأخیر بیندازیم. برای غلبه بر این، مهم است که بپذیریم که کمال همیشه دست یافتنی نیست و اشتباهات و ناقصی ها بخشی طبیعی از فرآیند یادگیری هستند.

به تعویق انداختن یک رفتار معمول انسانی است که در آن افراد انجام کاری یا مسئولیتی را که باید انجام شود به تأخیر می اندازند یا اجتناب می کنند. این تمایل اغلب به عنوان یک ویژگی منفی در نظر گرفته می شود و می تواند پیامدهای منفی مانند از دست دادن ضرب الاجل، کاهش بهره وری و افزایش سطح استرس داشته باشد. در حالی که بسیاری از مردم با به تعویق انداختن کار دست و پنجه نرم می کنند، دلایل مختلفی وجود دارد که چرا افراد آن را به تعویق می اندازند. در این مقاله، برخی از رایج ترین دلایل اهمال کاری و چگونگی غلبه بر آنها را بررسی خواهیم کرد.
ترس از شکست
یکی از رایج ترین دلایل به تعویق انداختن کار، ترس از شکست است. بسیاری از مردم می ترسند که در کار خود موفق نشوند یا مطابق با استانداردهای خود یا دیگران عمل نکنند. این ترس می تواند آنقدر شدید باشد که افراد به طور کلی از شروع کار اجتناب کنند. مشکل این رویکرد این است که تبدیل به یک پیش‌گویی خودساز می‌شود، جایی که بی‌عملی اهمال‌کننده در نهایت منجر به شکست می‌شود.
برای غلبه بر ترس از شکست، مهم است که نحوه تفکر خود در مورد شکست را مجدداً تنظیم کنید. به جای اینکه شکست را یک نتیجه منفی بدانید، به آن به عنوان فرصتی برای یادگیری و رشد نگاه کنید. انتظارات واقع بینانه برای خود تعیین کنید و به جای کمال، روی پیشرفت تمرکز کنید. وظیفه خود را به قطعات کوچکتر و قابل کنترل تر تقسیم کنید و از موفقیت های خود در طول مسیر جشن بگیرید. با اتخاذ یک طرز فکر رشد، می توانید بر ترس خود از شکست غلبه کنید و در انجام وظایف خود اقدام کنید.
کمال گرایی
یکی دیگر از دلایل رایج اهمال کاری کمال گرایی است. بسیاری از افراد تمایل به تلاش برای کمال در کار خود دارند و در نتیجه ممکن است شروع یا تکمیل یک کار را به تاخیر بیاندازند زیرا احساس می کنند نمی توانند به سطح کمال مورد نظر خود برسند.

2.6/5 - (16 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *