تاریخ امروز :31 فروردین 1403

افسردگی یکی از شایع ترین و بارز ترین بیماری ها و اختلالات در جامعه امروزی است که یکی از ایجاد کننده مشکلات ضروری است که افراد مبتلا به بیماری های فردی، روانی، روحی و جسمی را به گونه ای که افراد با هر جنسیتی درگیر می کنند، وابسته کرده و به گونه ای که در صورت عدم توجه به کنترل و درمان این بیماری می تواند تمام طول عمر فرد و خانواده و همراهیان او را تحت تاثیر قرار دهد.

افسردگی در کنار انواع مختلف آن، از نوع دیگری با عنوان شایع ترین نوع افسردگی، یعنی افسردگی اپیزودیک برای درگیر کردن افراد بهره می برد به گونه ای که گریبان بسیاری از افراد را گرفته است که بسته به بیماری و نوع شخصیت افراد و روحیات آن ها از آن رنج می برند و هر یک از علائم مختلفی برخوردار بوده  بهتر است که تصمیم به بهبودی گیرند.

افسردگی مزمن امروزه یکی از شایع ترین انواع افسردگی در هر جامعه ای است که علل متعددی داشته و پتانسیل و توانایی تاثیرگذاری بر نحوه زندگی افراد مبتلا و اطرافیان و حتی شرایط فعلی را دارد و به همین دلیل است که امروزه از سوی بسیاری از پزشکان، متخصصان و فعالان در این زمینه توصیه می شود باید این بیماری و اختلال هر چه زود تر در اثر بروز علائم اولیه از سوی فرد شناسایی و روند کنترل و بهبودی طی شود.

امروزه بسیاری از افراد با انواع خلق و خوها، تیپ های شخصیتی و با سلیقه ها و طرز فکرهای مختلف به دلیل ترکیب افسردگی با بیماری و اختلالات مختلف، دچار مشکلات روحی، عاطفی و جسمی می شوند و دلیل اصلی این نوع مشکلات و تنش های روحی و جسمی افراد مبتلا عدم توجه به بروز علائم اولیه در ابتدای ابتلا و در وحله دوم ترکیب شدن انواع بیماری ها و اختلالات با افسردگی های اپیزودیک و مزمن است.

البته امروزه با تحقیقات بسیار موثر متخصصان، محققان و پزشکان در این زمینه، درمان ها و روش های درمانی بسیاری کشف و حتی ابداع شده است که تمامی این روش ها از سوی فعالان بهبودی در این زمینه توصیه و ارائه شده اند.

درمان-افسردگی-چگونه-است؟

درمان افسردگی چگونه است؟

همانطور که در بالا ذکر شد، درمان ها و روش ها و شیوه های درمانی بسیار زیادی از سوی پزشکان و متخصصان برای درمان، کنترل و حتی پیشگیری از افسردگی ابداع و ارائه شده است اما از بین این روش‌های متنوع و بسیار، درمان افسردگی با دارو درمانی یکی از رایج‌ ترین و مهم ‌ترین راه‌های درمان این بیماری درگیر کننده است.

درمان افسردگی با مصرف دارو چگونه صورت می گیرد؟

در راه ها و روش های درمان دارویی، افراد مبتلا به افسردگی با مراجعه و مشورت با پزشکان و متخصصان درمان افسردگی از یک برنامه دارویی بهره مند می شوند که بر اساس روند بیماری مربوطه از این بیماری پیشگیری، کنترل و درمان می شوند.

زیرا افسردگی را می توان با غربالگری اولیه فرد مبتلا به این بیماری با داروهای پیشگیرانه خاص و در مراحل اولیه داروهای درمانی خاص و در مرحله لاعلاج با داروهای خاص برای کنترل این بیماری درمان کرد.

بهترین داروهای ضد افسردگی

از جمله دارو های ضد افسردگی در روش دارو درمانی در بیماری افسردگی می توان به دارو هایی مانند آمي‌تريپتيلين، كلومیپيرامين، سيتالوپرام، دوسولپين، دوگزپين، فلوكستين، ايمی ‌پرامين، لوفپرامين، نورترپتيلين، پروگزتين، فنلزين، ربا گزتين، سرترالين، ترانيل سيپرومين، ترازودون، ونلافاكسين، ميرتازاپين، موكلوبميد و بسیاری دارو های دیگر اشاره کنیم که افراد بسیاری مبتلا به افسردگی تاثیرات چشم گیری در روند بهبود خود از این دارو ها دریافت کرده اند.

از بین بسیاری از داروهای ضد افسردگی مختلف، برخی از داروها برای استفاده در بین پزشکان و بیماران بسیار محبوب هستند و فلوکستین یکی از این داروها است که برای ارائه اطلاعات کامل و دقیق در مورد این دارو در ادامه به بررسی موضوع معجزه فلوکستین با روانکده خواهیم پرداخت.

معجزه-فلوکستین

معجزه فلوکستین

فلوکستین یکی از داروهای درمان و کنترل بیماری ها و اختلالاتی مانند افسردگی، وسواس، پرخوری عصبانیت است که در موارد افسردگی، اختالالت وسواسی، چاقی و پرخوری عصبی، اختالالت خلقی پیش از قاعدگی، بی اشتهایی عصبی تجویز و مصرف آن رایج بوده که تاثیرات زیادی در بهبود زندگی افراد مبتلا و همه افراد مبتلا به افسردگی دارد. صحبت با پزشک باید در مورد این بیماری باشد.

  • موارد عدم استفاده: دارو درمان کننده فلوکستین برای افراد دارای نارسایی شدید کلیوی و کبدی، صرع، بیماری دیابت به هیچ وجه توصیه نشده و از سوی پزشکان نیز مصرف آن تائید نمی شود.
  • عوارض جانبی: فلوکستین نیز مانند هر دارو و درمان کننده دیگری در زمینه پزشکی از یک سری عوارضات شاخص و بارز در افراد بر اساس آناتومی و ساختار بدن و خلقیات آن ها برخوردار است که از جمله این عوارضات می توان به سردرد، اضطراب، عصبانیت، بی خوابی، تهوع، عوارض گوارشی، خشکی دهان اشاره کرد.
  • استفاده در زمان بارداری و یا شیردهی: همانطور که در مطالب بالا گفته شد فلوکستین هم به دلیل برخورداری از برخی عوارضات نباید از سوی بانوان باردار و یا بانوان شیرده مصرف شود.

آیا سیتالوپرام یک قرص خواب آور است؟

در پاسخ به این سوال بادی پاسخ داد همانند دیگر برخی از دارو های درمان کننده و یا کنترل کننده بیماری و اختلال افسردگی فلوکستین نیز بر اساس، اساس و ماهیت اثر گذاری و کار خود سطح انرژی را در افراد مبتلا به بیماری و اختلال انواع افسردگی بالا برده و باعث پر انرژی و با نشاط تر بودن این افراد می شود پس در نتیجه داروی فلوکستین در افراد مبتلا باعث خواب آلودگی نمی شود.

آیا-سیتالوپرام-یک-قرص-خواب-آور-است؟

به همین دلایل گفته شده داروی فلوکستین با اثر گذاری بر روی سطح انرژی افراد و با نشاط تر کردن آنها و در نتیجه عدم خواب آلودگی در افراد توصیه می شود در وحله اول این دارو بر اساس برنامه دارویی و روند بهبودی پزشک معالج مصرف شده و در وحله دوم توصیه می شود این دارو زمان صبح ها و در آغاز روز مصرف شود.

تاثیر استرس بر مغز بیشتر بخوانید: تاثیر استرس بر مغز

مطالب مرتبط:

افسردگی ماژور چیست؟

علائم افسردگی شدید در مردان

تست افسردگی بک چیست؟

افسردگی در نوجوانان

افسردگی پس از زایمان

درمان افسردگی در مردان

مهم ترین علائم افسردگی

درمان افسردگی

بهترین و بد ترین دارو های ضد افسردگی

همه چیز درباره دارو های ضد افسردگی

انواع افسردگی

معجزه سرترالین

کلام آخر

ما در مطلب بالا به همراه روانکده به بررسی موضوعاتی مانند درمان افسردگی چگونه است؟، درمان افسردگی با مصرف دارو چگونه صورت می گیرد؟، بهترین داروهای ضد افسردگی، معجزه فلوکستین، آیا سیتالوپرام یک قرص خواب آور است؟ و بسیاری مسائل دیگر مانند لایل تجویز، موارد منع مصرف، عوارض جانبی و… پرداختیم تا با مطالعه این مطلب به تمامی سوالات خود در مورد داروی درمان کننده فلوکستین دقیق ترین پاسخ ها را یافته باشید.

4.7/5 - (3 امتیاز)

3 یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *