تاریخ امروز :1 اردیبهشت 1403
راه های افزایش انرژی روزانه

راه های افزایش انرژی روزانه

راه های افزایش انرژی روزانه : انرژی روزانه بسیار مهم است، شما باید در روز کار هایی که باعث از دست رفتن انرژی شما می شود را انجام ندهید چون در نهایت باعث می شود کل روز بی حال و خسته شوید. می خواهیم در این مقاله  به چندین مورد از مواردی که باعث می شود انرژی و انگیزه شما افزایش یابد را معرفی کنیم.

1 – صبحانه

در اولین بخش که از خواب بلند می شوید انرژی خواب خود را گرفته اید و آماده اید تا روز خود را شروع کنید پس باید روز خود را با صبحانه مقوی شروع کنید. صبحانه وعده بسیار مهمی است پس سعی نکنید به خاطر مسائل کاری و غیره صبحانه را کنار بگذارید چون باعث بروز مشکلات و بیماری ها در بدن انسان شده و انرژی شما را نیز در کل روز می گیرد.

نکته : صبحانه باید مقوی و سروقت ساعت معینی مصرف شود.

راه های افزایش انرژی روزانه

2 – ورزش

ورزش کردن نیز یکی از مهم ترین فعالیت ها برای افزایش انرژی روزانه می باشد که باعث می شود بدن سرحال تر باشد و در طولانی مدت نیز باعث می شود بدن شما ورزیده تر شود و در نهات نیز بدن خود را از بیماری ها دور نگه می دارد.

3 – نکشیدن سیگار

یکی از دلایل بسیار مهمی که باعث بی حالی و از دست رفتن انرژی می شود کشیدن سیگار است، کشیدن سیگار باعث می شود اکسیژن بدن و مغز کاهش پیدا کند و در نهایت باعث سرگیجه / حالت تهوع / بی حالی / سرفه و… می شود.

تمامی این موارد باعث می شود شما در روز انرژی خود را از دست بدهید و انرژی کافی برای کار های روزانه خود نداشته باشید.

راه های افزایش انرژی روزانه

4 – مدیریت خواب

در طول روز سعی کنید نخوابید چون در طی خوابی که در روز انجام می دهید بدن روال خواب خود را از دست می دهد و باعث می شود شما در روز خسته و بی حال باشید ولی در شب پر انرژی و سرحال و این روال باعث می شود در طولانی مدت شما درچار مشکلات روانی و حتی بیماری های مختلف شوید چون یکی از موراد مهم در زندگی روزانه انسان خواب است.

5 – آب زیاد بنوشید

آب نوشیدن خیلی مهم است چون 70 درصد بدن از اب تشکیل شده، آب باعث می شود خستگی شما برطرف شود، آب به نشاط و سلامتی انسان خیلی تاثیر گذار است و باعث شادابی در طول روز می شود و شما را از خشم های ناگهانی دورنگه می دارد.

پس آب تنها ماده مغذی و سالمی است که می تواند به راندمان و انرژی بدن تاثیر گذار باشد.

راه های افزایش انرژی روزانه

افسردگی دوقطبی بیشتر بخوانید: افسردگی دوقطبی

6 – مدیریت کار کردن

کار یکی از مسائلی می باشد که در طول روز برای تمامی انسان ها وجود دارد و کار ها می تواند متفاوت باشند راحت و یا سخت باشند، در هر صورت برای اینکه انرژی خود را در طول روز نگه دارید باید به اندازه کار کنید، برای مثال برای هر 1 ساعت کار 15 دقیقه استراحت به مغز و بدن خود بدهید تا راندمان بهتری در طول روز داشته باشید.

نکته : پس باید زمان کار خود را کنترل کنید در غیر اینصورت باعث می شود شما به کار های شخصی خود وقت نداشته باشید یا حتی برای مثال وقت برای خانواده خود نداشته باشید پس این موضوع بسیار مهم می باشد.

7 – مصرف کافئین

از مصرف کافئین غافل نشوید ولی به اندازه، موارد غذایی و نوشیدنی هایی که کافئین دارند را به هنگام صبحانه و یا در ساعات میانی روز مصرف کنید چون اگر در شب و یا عصر مصرف کافئین داشته باشید شاید بر روی خواب شما تاثیر گذار باشد.

و دومین مورد این است که کافئین را به اندازه مصرف کنید نه بیشتر ، چون باعث بیماری های قلبی عروقی و کبدی و موارد دیگر می شود که این اصلا برای سلامتی مفید نیست.

راه های افزایش انرژی روزانه

8 – موزیک

گوش دادن به موزیک یکی از کار هایی است که می تواند استرس شما را کاهش داده انرژی روزانه شما را تقویت کند، برای مثال می توانید در طول روز به موزیک های انگیزشی و چند بعدی گوش کنید تا انرژی خود را تقویت کنید.

9 – حمام کردن

روزانه حمام کردن می تواند انرژی بدن شما را 30 درصد تقویت کند، دوش گرفتن می توان صبح زود و یا عصر انجام گیرد، حمام کردن خستگی شما را از بین می برد و این باز از نتایجی می باشد که آب بر روی بدن دارد.

حمام کردن با آب گرم و سرد را امتحان کنید زمانی که استرس دارید با آب سرد دوش بگیرید و زمانی که خسته هستید از آب گرم برای رفع خستگی خود استفاده کنید.

راه های افزایش انرژی روزانه

نتیجه

راه های افزایش انرژی روزانه : نتیجه می گیریم که انرژی روزانه را می توانیم با تمرین کردن عادات خوب افزایش دهیم و نتیجه می گیریم که تمامی کار هایی که لازم است را به تنهایی می توانیم انجام دهیم و فقط کافی است شروع کنیم.

در نهایت باید گفت همیشه باید به خواب ، غذا و فعالیت های روزانه خود توجه داشته باشید.

درباره “راه های افزایش انرژی روزانه” بیشتر بخوانید:

5 یک نظر

  1. یعقوب طالقانی پاسخ

    سلام. خانم من متاسفانه به اين بيماري مبتلا شده و حاضر نيست به دكتر مراجعه كند و زندگيمان در حال فروپاشي است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *